dijous, 2 d’abril del 2009

Tuc deth Port de Vielha

Diumenge 1 de Març, per fi hem tornat a esquiar, ara feia uns 3 anys que no quedàvem per fer una foquejada. Ja sigui per família o pel mal temps no coincidia amb els Salva’s. No sé si jo, soc el que porto el mal temps, je je je.

Vam sortir de Lleida plovent a les 7 del mati i desprès de trobar-nos amb l'altre Salva abans de Pont de Suert, vam decidir anar a la boca nord del túnel de Vielha.

ski1

Vam decidir-nos per la pujada al pic del port, doncs feia mal temps i no volíem fer massa kilòmetres. El temps no era massa bo i a partir de 2000 m, la boira no deixava veure el relleu, aleshores vam decidir tirar cap avall.

ski3

Després d’un incident amb les botes Dinafit del company( el plàstic de sobre les 2 botes es va desintegrar ) vam lograr tornar al cotxe.

ski2

Esperem tornar aquí doncs sembla una sortida força ràpida i bonica ¡¡¡

ski4

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues, no sé si vas a encontrar recambios para esas botas, Salva... jajaja.
Mira por dónde me viene a la memoria el blog y al entrar me encuentro con esto.
Deberíais titularlo "una vegada i no més".

Me pasó lo mismo este año en Andorra. Cuando me quité los esquíes y las suelas de las botas se quedaron pegadas en las fijaciones... jajaja, Es el agotamiento de los materiales y sucede cuando hace lustros que no lo utilizas.

A ver si te arreglas esas botas y quedamos en unos meses para echar una esquiadilla. Las mías ya las he arreglado con cola de impacto.

Saludos a Fernando.

Alberto.